فایزه سجادی

راد کارشناسی ارشد روانشناسی روانشناس فردی خانواده پیش از ازدواج و سکس تراپیست – مدرس دانشگاه و درمانگر

دنبال کنید

صفحه نخست

  • کارگاه پروپزال نویسی
    کارگاه پروپزال نویسی
  • مشاوره پیش از ازدواج
    مشاوره پیش از ازدواج
  • مشاوره تلفنی
    مشاوره تلفنی
  • تربیت جنسی کودکان
    تربیت جنسی کودکان
  • اخذ پذیرش چاپ مقالات در مجلات معتبر
    اخذ پذیرش چاپ مقالات در مجلات معتبر
  • کارگاه آموزشی طرحواره درمانی
    کارگاه آموزشی طرحواره درمانی

پرسشنامه های روانشناسی

آزمون شغلی – تست شخصیت

 

دنبال کنید

دعوت به همکاری

دعوت از همکاران جهت همکاری با سایت مشاوره

دنبال کنید

پرسش و پاسخ و پیشنهادات

پرسشهای خود را در زمینه های روانشناسی درمیان بگذارید

دنبال کنید

تست پیش از ازدواج

تست مشاوره پیش از ازدواج بصورت آن لاین با تفسیر کامل

دنبال کنید

روانشناسی چیست؟
 
علم مطالعهٔ رفتار و فرایندهای ذهنِ موجود زنده ـ بخصوص انسان ـ بر اساس روش علمی است. همچنین یکی از علوم کاربردی و شاخه‌های تحصیلی است که یافتن ارتباط ذهن و روان آدمی، با مفاهیمی نظیر رشد، سلامت، رفتارهای اجتماعی، شناخت و … را در بر می‌گیرد.ravanshenasi

علم روان‌شناسی مفاهیمی همچون ادراک، شناخت، تمرکز، توجه، احساسات، پدیده شناسی، انگیزه، کارکرد ذهن، شخصیت، رفتار، روابط بین فردی، خانواده و دیگر زمینه‌ها را مورد بررسی قرار می‌دهد. روان‌شناسان زمینه‌های مختلف، روش‌های علمی و تجربی را برای استنباط رابطه علت و معلولی و یا هر نوع رابطه همبستگی میان پدیده‌های گوناگون روان‌شناسی بکار می‌گیرند. روان‌شناسی علمی فراشاخه ای است؛ غیر قابلِ مشاهده بودنِ موضوع این علم ـ یعنی ذهن و روان ـ و انتزاعی بودن مفاهیم آن، دلیل شباهت این علم به علوم انسانی است؛ اما از سوی دیگر مطالعه به «روش علمی»، و تجربی بودنِ بخشی از مراحل آزمایش، روان‌شناسی را به دایرهٔ علوم تجربی می‌کشاند؛ همچنین عقیده و دیدگاه روان‌شناس نسبت به انسان، در فرایند تحقیق بسیار مأثر است، لذا از این جنبه نیز، روان‌شناسی به دنیای فلسفه مرتبط می‌شود. به این ترتیب شاید بتوان روان‌شناسی را حقیقتاً آمیزه‌ای منحصربه‌فرد از علوم گوناگونی نظیر زیست‌شناسی، انسان‌شناسی، زبان‌شناسی، جامعه‌شناسی، فلسفه و … دانست.

روانشناسی

زندگی مثبت می‌تواند بخش ویژه‌ای از ارتباطات مغزی را فعال کند
 

به گزارش ایسنا، در تحقیقی که توسط محققان دانشگاه آکسفورد انجام شد، آنها دریافتند که مسیرهای مغزی فعال در افراد دارای سبک زندگی خلاقانه و مثبت نسبت به افرادی که دارای دید منفی به زندگی هستند، تفاوت‌های معناداری دارند.

محققان مشاهده کردند که در مغز هر کدام از افراد تحت مطالعه، در نقشه بیش از ۲۰۰ منطقه عملکردی مغز تفاوت معناداری وجود دارد و سپس به بررسی ارتباطات این نواحی با یکدیگر پرداختند.


دنبال کنید


زندگی مثبت می‌تواند بخش ویژه‌ای از ارتباطات مغزی را فعال کند